Wednesday, October 12, 2011

_si dia susah nk lafazkn syg_

assalamualaikum pembuka bicara..
"si dia susah nk lafaz syg"

mlm ni tbe2 rase nk update blog yg da berhabuk nie..
actually aku bru je join herbalife..
da lame aku explore psl herbalife ni dkt blog atie 
baru skarg aku rase nk join sbb motif utama aku nk kuruskn badan..hehe
so,atie ajak aku join training ZERO TO HERO dkt Ilham Resort,PD..
yeala org2 yg berjaye dlm herbalife nie diorg semua blaja dr training..
so,atie as my friend and my coarch mestila nk aku pon success in this business..
aku da pening pale mcmane nk ke PD tu 
memandangkan petang jumaat aku ade class QMT425..
killer subject tu beb..
xboleh x pegi class
erm..cerite punye cerita dkt cik abg aku nie..
at last die da mcm marah da..
marah x marah sgt la...
tp abg mmg sgt risau bile tau aku akn naek bas sorg2 ptg jumaat tu..
abg seolah2 nk marah da..cume die x lafazkn la..
tp dari cara msg abg..aku tau abg mmg sgt risaukn aku

yeala.."sape x sayang bini weh"
hehe..tu ayt popular la bg lelaki..
hahaha..

ermm..abg x ckp pon mcm tu td..
dulu2 abg penah la ckp mcm tue..
tp aku gelak je..

abg nie sorg yg susah nk lafazkn syg...
dan nk tunjukkan kerisauan dia...
tp dr cara abg,aku sgt tau yg abg betol2 risaukn aku..
meleleh air mata aku td..
kalu boleh aku x nk abg risaukn aku...cian kt abg..
semoga Allah permudahkn perjalanan dan urusan aku kt PD nnt..

hari ahad yg lepas pon abg sanggup hantar kn aku kt uitm 
sbb time lepas beli barang kwen tu da ptg sgt...
bagi abg bia dia penat 
yg penting aku selamat sampai depan mata abg...
so sweet...

seriously aku rase abg mmg sgt sweet lps tunang nie..
sbb abg caring sgt kt aku..
aku sakit abg bwk gi klinik,hospital...
abg sabar je menunggu aku kne msuk air n mcm2 lagi...
terima kasih Allah sbb kau da pertemukn aku dgn abg..
semoga kami dipnjgkn jodoh dan bahagia hingga ke syurga..
AMINNN...

satu lagi
abg mmg seorg yg susah nk ckp I LOVE YOU...
cian kn aku...
kdg2 rase sedih jugak la...
yeala,pakwe kwn2 aku sng je nk ckp perkataan tu..
ermm..tp abg x mcm tue..
aku dgn abg pnh bergaduh sbb aku sgt xpuas hati bile abg mcm nie...
at last abg ckp,jgn samekn papa dgn org laen...
erm..and now i do realize..
abg sgt sygkn aku walaupon abg x ckp I LOVE YOU slalu2 kt aku...
aku jgk sgt sygkn abg...


3 comments:

  1. wooo ! sweet habess !
    ngeeeeee :)

    ReplyDelete
  2. ehem amnah..hehe
    same la mcm aku..b4 bertunang sampai dah bertunang, dia xpenah ckp syg kat aku..sedih x? tp aku tau dia syg kat aku dr cara dia..hehe

    wei, join herbalife? aku pun mcm berminat..mmg dah gemok ni..hehe..

    -syira ex-sharodz-

    ReplyDelete
  3. cik ecah:hehe..mane ade,biase2 je weh..

    syira:jom jmpe nk???ak cte kt ko psl herbalife...

    ReplyDelete

LinkWithin



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://lbdm.lilypie.com/3Ky2p8.png?xFkym095

nurul cinta wan

Daisypath Anniversary tickers

calender