Friday, February 3, 2012

prof DR.Muhaya...pakar mata..

assalamualaikum semua...
korg kenal x dgn prof nie??surely ramai yg kenal..beliau seorg pakar mata n motivator...
aku start knl die sbb kakak aku yg second suke gle dga ceramah die kt radio IKIM...
n after tu trus cte kt aku ape isi ceramah beliau...
she's really inspiring me on health...
nk tau x sbb ape??

beliau sggup spend RM900-RM2000 per month ntok kesihatan...
wow...amazingkn prof ni..
yg plg best sarapan prof pon sme mcm aku gk herbalife shake...
prof kate cara nk jge badan,
       -mkn nsi sehari skali je...
       -kurangkan mkn carbo n lebihkn protein...
        (herbalife is balanced based protein food and meal replacement)
       -mkn omega 3 oil (herbalife ade jgk-dibuat oleh pemenang Nobel Prize)
        -mkn supplement (herbalife ade jgk)
       -prof jgk remind,STOP ALL 3 IN 1 DRINK!!!Tak bgus..da msuk paper pon 
        kn!!
       -prof jgk sebut pasal water filter,dia ckp kalau air x sihat mcmane bdn nk     
        sihat???


so,korg..jom la ramai2 hidup lebih sihat dgn herbalife...
                

6 comments:

  1. salam.,

    kesihatan adalah segala2nya...

    apa guna duit byk kalau tak sihat..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..betul tu...kesihatan adalah segalanye

      Delete
  2. prof ni pon guna herbalife jugak ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah..
      jom la gne jgk..
      gantikn sarapan
      rendah kalori..
      bez plak tu

      Delete

LinkWithin



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://lbdm.lilypie.com/3Ky2p8.png?xFkym095

nurul cinta wan

Daisypath Anniversary tickers

calender